OM FÖRETAGET

AZ Bygg & Fastighetsservice är företaget ni vänder er till när det behövs hjälp med all sorts bygg för att underlätta er vardag. Vi har lång erfarenhet av all sorts bygg, och därför arbetar vi alltid effektivt, proffesionellt och till bra priser. AZ Bygg & Fastighetsservice har drivkraften att alla våra kunder ska vara nöjda till 100 %. Detta är vårt primära mål och sträver alltid efter att få uppnå det.

AZ Bygg & Fatighetsservice erbjuder sina tjänster  med omnejd på ca 6 mil Lilla Edet, Trollhättan, Ljungskile, Stenungsund, Kungälv och Nol kommuner och vi vänder oss både till privatpersoner och till företag – stora som små – samt till skolor, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser alltid till att regelbundet följa upp våra uppdrag. En nöjd kund är en återkommande kund och vi hoppas att du ska bli en av dessa i framtiden.

Välkommen till oss.

KVALITET

AZ Bygg & Fastighetsservice har lång erfarenhet både inom bygg och målning, och vi har kompetensen för att åta oss uppdrag inom all typ av bygg. Vi vänder oss både till privatpersoner såväl som till företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. ROT- och RUT-avdrag finns att utnyttja om man önskar det. 

  • Egenkontroll:Vi upprättar och följer en checklista vid varje uppdrag. Genom detta arbetssätt är det lätt att bocka av allt som skulle göras och detta leder till en rutin. 
  • Besiktning:Efter utfört uppdrag gör vi alltid – tillsammans med kunden – en slutbesiktning. Det som kunden är missnöjd med åtgärdas detta så fort som möjligt. 
  • Uppföljning:Kunden har alltid rätten till att själv ge oss feedback ang utfört uppdrag. Vi erbjuder även möten där vi kan stämma av hur allting fungerat, om vår prestation motsvarat kundens förväntningar och om någonting behöver ses över. 

MILJÖ

Miljöarbetet utgör en väldigt betydelsefull aspekt av hela vår verksamhet. Oavsett gällande bygg säger vi alltid till att miljön inte skadas av det vi gör. 

  • Vi använder oss av miljömärkta produkter.
  • All material som blir över vid bygguppdrag sparas eller återvinns på närmaste återvinningscentralen för att nytt material kan tillverkas av det vi slänger och inte påverka miljön. 

BETALNING

Vid fakturering kan du bestämma själv om du vill ta emot via e-mail eller brev. Det som känns mest bekvämt för dig! 

ÖVRIGT                             
Godkänd för F-skatt.
Momsreg. Nr 790430-7035
Företagsförsäkring.